Loading...
Tirsdag - Søndag: 10.00 - 16.00

I uge 28-29-30, tirsdag, torsdag og lørdag imellem kl.11-14 går der guide rundt i gruberne. Koster kun billetpris.

Caféen i skovhytten

Skovhytten blev bygget for over 10 år siden i hjertet af Dybdalskoven.

Den huser festlokale med plads til 50 gæster, gave bord og ta´selv bord. Dette kan lejes på timebasis i forbindelse med en hyggefrokost eller fødselsdagsfejring, eller det kan lejes i 1,5 døgn i forbindelse med større festivitas (fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og meget andet). Med i lejen er der borde og stole, service og adgang til køkkenfaciliteter (anretter køkken)((se mere under køkkenbeskrivelse)), der kan medfølge et køleskab uden merpris til egne drikkevarer. Festlokalet kan aflukkes med foldedøre.

Vi samarbejder med flere lokale steder der laver mad ud af huset, men ellers er man velkommen til selv at finde leverandør.

I forbindelse med mindre leje (timebasis) vurderes der fra personalet om hele lokalet skal være til rådighed eller det skal opdeles, da det også er her hvor cafeens gæster spiser mad.

I det mindre lokale er der ud over borde og bænke også indrettet et børnehjørne. Her kan børn og barnlige lege, tegne, bygge med mere og på væggen er der et tv der viser gamle optagelser (ind imellem også den gamle Jens Langkniv film fra 1930’erne.


Kiosken og cafeen

I kiosken kan du købe adgang til gruberne (se under priser), købe drikkevarer fra blandt andet Hancock, både sodavand og øl på flaske og fadøl. Vi har en smart kaffemaskine der kan lave mange forskellige typer kaffe, men er man bare til alm. Kaffe klarer vi også det i samarbejde med Meny Kaffe Viborg. Derudover is fra Premier is, souvenirs og bøger og flotte træ drejede ting fra Steensgaard Wood Work i Viborg.

Er man i den voksne ende af livet, kan man få lov at smage vores livseliksir, lavet af Viskum snaps, brygget på den gamle opskrift som heksen Lange Margrete lavede og hun sendte røveren Jens Langkniv ud efter ingredienserne. Snapsen kan selvfølgelig også købes.

Cafémaden vi sælger, går fra pølse med brød, over friture mad til vores signatur sandwich, Jens Langkniv sandwich. Priserne går fra 15 kr. og opefter, så her har man råd til at lade madpakken blive hjemme.


Køkkenet

Vores køkken er kun et anretter køkken, så her er ikke plads til de store suppe-steg-is kreationer. Men vi har ovn og friture, stegeplade til pølser, pølsebrødsvarmer, kaffemaskiner og elkedler.

Derudover har vi ansat to gamle kalkarbejdere til at sidde under køkkenbordet og slikke tallerkner og kopper rene………… Nej, det passer ikke. Vi har en opvaskemaskine. Køkkenet har også fryser og køler.

I forbindelse med udlejning af festlokalet, kan der afgives lidt plads i fryseren til selskabet, men det er kun hvis det er muligt. I forbindelse med udlejning kan man selv sørge for køkkenpersonale til servering/aftagning/opvask og oprydning eller spørge os til råds om at finde nogle. De skal nemlig samarbejde med det øvrige personale, både om køkkenet og om plads.


Toilettet

For enden af Skovhytten er der to hvide døre. Bag disse døre gemmer der sig en hemmelighed, nå nej, her er toiletterne. På det ene af toiletterne er der desuden pusleplads. Så vidt det er muligt, står toiletterne åbne 365 dage om året til fri afbenyttelse. Dette er lavet som en ekstra service til de mange vandrere på Kalkkaminoen og brugere af skoven.


Udenfor skovhytten

Borde og bænke med spil på, bålplads og shelterplads, legetøj og gynge. Her kan man nyde det gode vejr, medbragt mad og drikke er tilladt (er vejret dårlig og er der plads indenfor, kan man også indtage det der)